Hírek

Ellentmondó és kizáró bizonyítékok

Szántai Leventével szemben az ügyészség megszüntette az eljárást.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) megszüntette az eljárást Szántai Leventével, a Mezőkövesd jelenlegi, a REAC korábbi kapusával szemben. A hálóőrt még március 29-én hallgatták ki gyanúsítottként a nemzetközi fogadási csalások ügyében.

Fazekas Géza, a KNYF szóvivője az MTI érdeklődésére kedden elmondta: a kapust egy mérkőzés manipulálásával gyanúsították meg, ugyanakkor ezen cselekmény kapcsán az eljárás során olyan, egymásnak ellentmondó és kizáró bizonyítékok merültek fel, amelyek miatt nem lehetett kétséget kizáróan bizonyítani, hogy részt vett volna a manipulációban. Így Szántai vonatkozásában a KNYF megszüntette az eljárást.

A futballistát foglalkoztató másodosztályú Mezőkövesd-Zsóry a honlapján arról számolt be, hogy a kapus a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottságának döntése értelmében visszakapta játékengedélyét, és a hétvégi, Szolnok elleni, 2-0-ra megnyert meccsen már ismét ő védett!

Eddig összesen 13 korábbi vagy jelenlegi rákospalotai labdarúgót állítottak elő az ügyben: február 15-én Sallai Balázst, majd február 28-án további hat futballistát, Kapcsos Vincét, Cseri Gergőt, Kőhalmi Andrást, Varga Zoltánt, Kovács Balázst és Erős Károlyt. Március 27-én újabb négy futballistával, Pomper Tiborral, Somorjai Tamással, Torma Gáborral és Nyerges Krisztiánnal bővült a REAC-hoz köthető gyanúsítottak névsora. Március 29-én Szántai Leventét és Farkas III Balázst hallgatták ki gyanúsítókként. Kapcsos Vincével szemben korábban megszüntették az előzetes letartóztatást.

Olvasói sztorik