Hírek

Szántai Levente ártatlan!

Az ügyészség döntött a volt REAC-kapus, Szántai Levente gyanúsításának megszüntetéséről.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A Mezőkövesd-Zsóry játékosa – a klub honlapján megjelentetett közlemény szerint – pénteken a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottságának döntése értelmében visszakapta játékengedélyét!

Elgondolkodtató a mai labdarúgásban az, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségnek olyan szabályzata van, amely ártatlan labdarúgóknak, kluboknak okoz hátrányt, és hozza ezáltal nehéz helyzetbe őket – jegyzi meg a borsodiak közleménye.

Szántai Leventét március végén gyanúsították meg a fogadási csalások ügyben egy másik korábbi REAC-kapussal, Farkas III Balázzal együtt, aki a Diósgyőrben védett. Vele az élvonalbeli klub szerződést bontott, Szántai mellett azonban kiállt a Mezőkövesd vezetősége!

A Központi Nyomozó Főügyészség egy-egy rendbeli kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel gyanúsította a REAC két egykori kapusát. Mindketten panaszt jelentettek be a gyanúsítás ellen, tagadták a terhükre felrótt bűncselekményt, és szabadon távozhattak. A megalapozott gyanú alapján egyikőjük 100 ezer forintot, a másikuk 2500 eurót (731 ezer forintot) kapott egy meccs jogellenes befolyásolásért.

A Magyar Labdarúgó Szövetség március elsejétől érvényes új szabályzata értelmében a jogerős bírósági döntésig a gyanúsítottak nem szerepelhetnek semmilyen meccsen.

Olvasói sztorik