Hírek

Változások a ligaválogatott keretében

Egervári Sándor néhány helyen változtatott a jövő keddi felkészülési meccsre készülő kereten.

Kapcsolódó cikkek

Az NB I-es játékosokból álló ligaválogatott és az U21-válogatott jövő kedden játszik felkészülési mérkőzést Telkiben. A ligaválogatott keretének múlt heti összeállítása óta változott a hétvégi bajnoki forduló programja, s a mérkőzését egyaránt vasárnap játszó DVSC és Győri ETO vezetősége arra kérte a szövetségi kapitányt, hogy tekintsen el néhány labdarúgó keddi szerepeltetésétől – áll az MLSZ honlapján.

Mivel két olyan csapatról van szó, amely a bajnoki címért küzd, Egervári Sándor beleegyezett, hogy az érintett játékosokat a ligaválogatott áprilisi mérkőzésén ne szerepeltesse, és változtatott a keretén. A csapatba öt új labdarúgó került be, közülük két olyan játékos (Szolnoki Roland, Egerszegi Tamás) is, akik eredetileg az U21-válogatottban szerepeltek volna, de a Róth Antallal való egyeztetés után a szövetségi kapitány a ligaválogatottba hívta meg őket.

A ligaválogatott módosított kerete
Kapusok: Csernyánszki Norbert (Paks), Rózsa Dániel (Haladás)
Védők: Szolnoki Roland (Videoton), Kulcsár Dávid (Ferencváros), Lipták Zoltán (Újpest), Balogh Béla (Kecskemét), Debreceni András (Honvéd), Mohl Dávid (Kecskemét), Szabó János (Paks)
Középpályások: Dudás Ádám (Győr), Bartha László (Paks), Egerszegi Tamás (Siófok), Sándor György (Videoton), Józsi György (Ferencváros), Halmosi Péter (Haladás), Koltai Tamás (Győr)
Támadók: Lencse László (Kecskemét), Nemanja Nikolics (Videoton), Horváth Zsolt (Pécs), Hrepka Ádám (Paks)
Olvasói sztorik