Hírek

Itt a ligaválogatott kerete!

Egervári Sándor kihirdette a ligaválogatott keretét, amely április 24-én a Róth Antal vezette U21-csapattal játszik felkészülési mérkőzést.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Bár a következő A-válogatott mérkőzésig még több mint egy hónap van hátra, az Egervári Sándor vezette szakmai stáb folyamatosan dolgozik az ellenfelek feltérképezésén, valamint a válogatott kerettagok aktuális formájának felmérésén – írja az MLSZ honlapja.

A stáb ugyanakkor fontosnak tartja, hogy az NB I-ben szereplő legjobb játékosok is bizonyíthassák rátermettségüket, így a válogatott meccsek közötti hosszabb szünetet kihasználva a hazai bajnokság legjobbjai ligaválogatottként áprilisban és májusban is játszanak egy-egy mérkőzést. Az első összecsapást április 24-én rendezik Telkiben, a csapat ellenfele az U21-válogatott lesz. Májusban újabb, immár nemzetközi találkozóra kerül sor.

A ligaválogatott kerete
Kapusok: Csernyánszki Norbert (Paks), Rózsa Dániel (Haladás)
Védők: Nagy Zoltán (Debrecen), Fehér Zoltán (Győr), Lipták Zoltán (Újpest), Balogh Béla (Kecskemét), Mészáros Norbert (Debrecen), Debreceni András (Honvéd), Korhut Mihály (Debrecen), Mohl Dávid (Kecskemét)
Középpályások: Dudás Ádám (Győr), Kulcsár Dávid (Ferencváros), Varga József (Debrecen), Pátkai Máté (Győr), Szakály Péter (Debrecen), Sándor György (Videoton), Koltai Tamás (Győr), Halmosi Péter (Haladás)
Támadók: Lencse László (Kecskemét), Nemanja Nikolics (Videoton), Horváth Zsolt (Pécs), Hrepka Ádám (Paks)
Olvasói sztorik