Hírek

Nem tudott élre állni a Győr

Kétszer is vezetett a Győr, végül 2-2-es döntetlent ért el a Ferencváros vendégeként az OTP Bank Liga 24. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

OTP Bank Liga, 24. forduló
Ferencvárosi TC – Győri ETO FC 2-2 (1-2)
Albert Stadion, 6000 néző. Játékvezető: Iványi
FTC: Jova – Grúz, Balog Z., Klein – Jovanovics, Józsi (Busai, 73.), Hakola (Zsivoczky, 69.), Sváb – Beliczky, Pölöskei (Oláh L., 55.), Simics. Edző: Détári Lajos
Győr: Stevanovics – Babics, Djordjevics, Fehér Z. – Koltai (Dinjar, 56.), Pátkai, Kamber, Völgyi – Trajkovics, Strestík (Ahjupera, 66.), Varga R. (Dudás, 75.). Edző: Pintér Attila
Gólszerzők: Beliczky (21.), Stevanovics (öngól 78.), illetve Trajkovics (15.), Djordjevics (24.)

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Igazán lüktető játékot produkált a két csapat az első félidőben, mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de az ETO eggyel többször élt vele, így előnnyel vonulhatott az öltözőbe. A folytatásban is kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, a sok szabálytalansággal tarkított összecsapáson a hazaiak egy szerencsés góllal egyenlítettek. A győriek hét éve nem tudják elvinni a három pontot az Üllői útról, és most sem tudták kihasználni a listavezető Debrecen botlását, nem érték utol őket pontszámban a tabellán.

Pintér Attila vezetőedző március eleji kinevezése óta ez volt az első pontvesztése az ETO-nak, amely öt győztesen megvívott bajnoki mérkőzés után először nem tudott nyerni.

A Rangadó.hu szakértője ezúttal is Szűcs Mihály, a Ferencváros egykori játékosa, a Budaörs jelenlegi másodedzője volt, aki most is a helyszínen tekintette meg kedvenc csapatának meccsét!

– Nagyon örülök az egy pontnak, de szerintem az eddigi, tavaszi meccsek közül ma játszott a leggyengébben a Ferencváros. Korábban egy kicsit kombinatívabb volt a csapat, ma nem igazán volt folyamatosság a játékban. Ennek ellenére nem adták fel, harcoltak a végsőkig, s ez most egy döntetlenre volt elég. A Győrnek nagyon fontos volt ez a meccs, pláne a Debrecen pontvesztése után, a Fradi pedig a saját önbecsülés és presztízse végett küzdött. A pozíciós játék ellen mindig nehezebb futballozni, hiszen nem könnyű dolog feltörni egy zárt védekezést. Az ETO sem játszott annyira kombinatívan, felívelgették a hosszú labdákat a védők mögé, az első gólt rúgták is így rúgták. A végére izgalmassá vált a meccs, nem tudom, a tévén is átjött-e, de a helyszínen harcias, küzdelmes élvezetes volt a játék.

Olvasói sztorik