Hírek

Egyelőre nem könyvelnek…

Kecskés Tamás állítja: a siófokiak még nem könyvelték el a biztos bennmaradást, nehogy pórul járjanak.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában is folytatta jó sorozatát az FGSZ Siófok, amely tavaszi hat meccséből csak egyet vesztett el, így folyamatosan távolodik a kiesőzónától. A balatoniak legutóbb a listavezető Debrecen otthonában értek el rendkívül értékes, 1-1-es döntetlent. Bár a várakozásoknak megfelelően természetesen a hajdúságiak támadtak többet, és ők szereztek vezetést, a Siófok egy ritkán látható öngóllal egyenlített: a horvát Dajan Simac a hálóba emelte a labdát a kimozduló kapusa felett!

Kecskés Tamás, a Balaton-partiak abszolút alapembere, hiszen a jelenlegi szezonban eddig mind a 23 bajnoki meccsen kezdő volt! A következő kör lesz az első, amit ki kell hagynia, egykori klubja, a Pécs ellen öt sárga lapja miatt nem játszhat. A Rangadó.hu érdeklődésére elismerte, szerencse is kellett a debreceni pontrablásukhoz, de az örökérvényű mondás szerint szerencséje csak annak van, aki tesz érte!

– A DVSC sem fogott ki valami jó napot, de nagy szerencse kellett a döntetlenhez, hogy a védő szerencsétlenül találja el a labdát – mondta a Rangadónak nyilatkozó Kecskés Tamás. – Voltak lehetőségeink, szervezetten, egységesen játszottunk, megérdemeltük az egy pontot, aminek nagyon örülünk. Szokták mondani, hogy a mumusai vagyunk a Debrecennek. Tény, hogy az elmúlt idényben, és most sem tudtak megverni minket, de az ilyen szériákkal nem foglalkozunk.

– Zsinórban három győzelem, legutóbb pedig döntetlen Debrecenben. Minek köszönhető ez a remek sorozat?
– Az erősítéseket említeném először. Nagyon nagy segítségünkre van például Simon Attila, aki öt meccsen négy gólt lőtt, és több gólpasszt is adott, jól megy neki a játék. Ribánszki Laci jó kapus, jó teljesítményt nyújtott, neki is köszönhetjük a debreceni egy pontot. Jól sikerült a felkészülésünk, egységesek vagyunk, egyfelé húzunk.

– Sokan már biztos bennmaradónak titulálják a csapatot…
– Mi még nem könyveltük el a biztos bennmaradást. Tavaly is volt egy sikerszériánk, és akkor elhittük, hogy nyert ügyünk van, utána viszont nagy pofonokat kaptunk, ezzel megnehezítettük a saját dolgunkat. Még egyszer nem szeretnénk ebbe a hibába esni. Nyugalom van a csapatban, ami a kiesést illeti, de tudjuk, hogy most kell még pontokat gyűjtenünk, hogy a végén ne legyen problémánk.

– Következik a Pécs, amely nincs valami kirobbanó formában, ön viszont nem játszhat.
– Megkaptam az ötödik sárga lapomat Debrecenben. Sajnálom, mert a volt csapatom ellen szerettem volna játszani. Bízom a csapatban, a társakban, hogy a jó sorozat folytatódik. A pécsiek nem kapták el úgy a rajtot, mint mi, edzőváltás is volt náluk, de senkinek nem kell bemutatni, milyen jó támadóik vannak, elég, ha csak Bajzát Pétert említem. Nagyon oda kell figyelni rájuk, jó csapatuk van, ezt bizonyították ősszel is. Remélem, hazai pályán pontot vagy pontokat szerzünk!

Olvasói sztorik