Hírek

Nem feneklett meg a bárka!

A balatoni bárka a hajdúsági futóhomokon sem feneklett meg: a Siófok 1-1-et játszott, tehát pontot szerzett Debrecenben!

Kapcsolódó cikkek

OTP Bank Liga, 23. forduló
Debreceni VSC-TEVA – FGSZ Siófok 1-1 (0-0)
Debrecen, 5000 néző. Játékvezető: Berke
DVSC: Novakovics – Nagy Z. (Nikolov, 50.), Simac (Máté II P., 82.), Mészáros N., Korhut – Bódi, Varga J., Szakály P., Bouadla – S. Nikolics (Kulcsár T., 56.), Coulibaly. Edző: Kondás Elemér
Siófok: Ribánszki – Mogyorósi, Nyári, Lengyel, Kiss Zs. – Pál Sz. (Horváth B., 91.), Kecskés, Egerszegi, Heffler N. (Nagy I., 64.) – Sowunmi (Kanta Sz., 73.), Simon A. Edző: Horváth Károly, ifj. Mihalecz István
Gólszerzők: Mészáros (57.), illetve Simac (öngól, 80.)

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Meglehetősen eseménytelenül telt el az első félidő. Hiába birtokolta többet a labdát a DVSC, mégsem tudott betalálni. A fegyelmezett Siófok védelme lezárta a területeket, és szoros emberfogásával hibára kényszerítette a listavezetőt támadásban.

A második félidőben sem kényeztették el a szurkolókat produkciójukkal a pályán lévők. A szemfüles középhátvéd, Mészáros Norbert remek egyéni akció lezárásaként talált be a Siófok kapujába, de egy szerencsétlen öngóllal kiegyenlített a Siófok. A döntetlen teljesen megfelelt a látottaknak.

Egyértelműen csalódott volt a lefújás után Herczeg András a DVSC egykori sikeredzője, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője.

– Aki szurkolt a csapatunknak, az most eléggé lehangolt állapotban van, hiszen mindenki a győzelemben bízott. Nem vártuk a két pont elvesztését. Vezettünk is, így a végeredmény pláne elkeserít – nyilatkozta őszintén a Rangadó.hu szakértője. – A Siófok masszívan, stabilan játszott, inkább a védekezésre fektette a hangsúlyt, de ez hosszú évek óta így van, a Debrecen ellen a csapatok általában védekezésre rendezkednek be. Abba most nem mennék bele, hogy megérdemelték-e a pontszerzést a vendégek, vagy nem. Az tény, hogy nagyon jól játszották azt a taktikát, amit az utóbbi időben eredményesen alkalmaznak, a DVSC viszont nem találta ennek az ellenszerét. A Siófokot meg kell dicsérni, szervezetten futballozott, ha labdát szerzett, akkor is a stabilitásra figyelt. Mi pontatlanabbak voltunk a mai napon.

Továbbra is eredményesen futballozik tehát a Siófok: az együttes három győzelem után döntetlent ért el vendégként a listavezető, még mindig veretlen Debrecen ellen.

Olvasói sztorik