Hírek

Urbán Flórián elnézést kért

A Vasas edzője nyilvánosan kért elnézést félreérthető nyilatkozata miatt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tréner a szombati Ferencváros–Vasas bajnoki meccs (1-0) után azt mondta a tévében, hogy nincs üldözési mániája, de a véletlenekben sem hisz, és érdekesnek találja, hogy a tavasszal csapata ellen megítélt büntetőkből hármat újpesti kölcsönjátékosok (Takács Zoltán, Rubus Tamás) hoztak össze.

Takács azóta összeveszett az edzővel, és már csak az NB III-as csapat edzéseit látogathatja.

Az Újpest FC közleményt adott ki az eset után, visszautasítva a célozgatásokat, és bocsánatkérést követelve a Vasastól vagy Urbán Flóriántól. Erre válasz a Vasas honlapján közzétett edzői nyilatkozat.

– Először is sajnálatomat szeretném kifejezni, hogy az általam mondottakat az újpesti klub vezetői magukra vették – nyilatkozta kedd délelőtt Urbán Flórián. – Még véletlenül sem akartam megbántani a lila-fehéreket, hiszen köztudott, hogy ezer szállal kötődök a Megyeri úthoz. Egyszerűen arra próbáltam célozni, hogy a kölcsönbe érkezett labdarúgóink nem kellő alázattal viseltetnek a Vasas iránt, és nem megfelelő koncentrációval játszanak a mérkőzéseken. Én úgy érzem, mindezek hatására születhettek meg azok a sorozatos hibák, amelyeket a meccseken tapasztaltam. Elnézést kérek az újpesti klub vezetőitől és mindazoktól, akik a rossz szövegkörnyezetben megjelent mondataim félreértették. A véleményemet minden hátsó szándék nélkül fogalmaztam meg.

Olvasói sztorik