Hírek

Bemutatkozott az ideiglenes stáb

A megbízott tréner, Szentes Lázár munkáját utánpótlásedzők segítik Diósgyőrben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

OTP Bank Liga, 23. forduló, április 7. szombat, 18 óra: Diósgyőri VTK – MVM Paksi FC. Hogy mi lesz a meccs különlegessége? Az, hogy sok-sok év után nem lesz ott a miskolciak kispadján Benczés Miklós! A tréner korábban kilenc vezetőedző mellett dolgozott segítőként, mígnem 2010 májusában ő lett a főnök, hétfőn azonban távoznia kellett.

Átmenetileg a szakmai igazgató, Szentes Lázár lett a csapat edzője, mellette Borbély Péter utánpótlás szakmai igazgató ül a kispadon, és a stáb tagja még az utánpótlásedzők közül Szentiványi József, Kriston István és Bocsi Zoltán is.

Dudás Hunor ügyvezető az edzőkérdést érintő felvetésre a keddi sajtótájékoztatón azt mondta: úgy érezte, a fejlődési folyamat, valamint a tréner és a csapat közti harmónia megszakadt, ezért volt szükség a váltásra. Arra törekszenek, hogy minél előbb megtalálják azt a külföldi edzőt, aki hosszú távon irányíthatja a csapatot.

– Fegyelmezettebb, bátrabb együttest szeretnék szombaton látni, amely határozottan támadja a kaput. Agresszívebb letámadást, erőszakos, kemény, megalkuvás nélküli csapatot – közölte Szentes.

– Úgy érezzük, most megvan a lehetőség a nemzetközi kupaszereplés kiharcolására, ezért dolgozunk – fejtegette Dudás Hunor. – Belső motiváció hajt minket, amely mindenkinél meg kell, hogy legyen, aki a klub környékén van. Idő kell az új edző megtalálásához, addig ezt az átmeneti időszakot Szentes Lázárral megoldjuk, ő ismeri a csapatot, a közeget. A célok nem változtak.

Olvasói sztorik