Hírek

Magyarázatot vár a miskolci polgármester

A DVTK edzőmenesztésével kapcsolatban magyarázatot vár Kriza Ákos, Miskolc polgármestere!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőri VTK vezetői hétfőn menesztették Benczés Miklós vezetőedzőt, valamint Vitelki Zoltán pályaedzőt.

„A DSM Nonprofit Kft. és a Diósgyőr FC Kft. tulajdonosaiként sajnálatos módon a napi sajtóból értesültünk arról, hogy csapatunknál egyik pillanatról a másikra nagy változások történtek” – áll a polgármester nyílt levelében, melyet hétfőn juttatott el az MTI-hez. Ebben kiemeli, hogy a városvezetés nem akar a klub szakmai munkájának mindennapjaiba beleszólni, ugyanakkor tulajdonostársi kompetenciáját nem csak az éves költségvetés feladatainak teljesítése közben kívánja gyakorolni.

A nyílt levélben olvasható továbbá, hogy a városvezetés a csapat sorsát meghatározó döntéseknél ragaszkodik a véleménye kifejtéséhez, így a klub irányítóitól személyes találkozón vár magyarázatot.

Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója a klub honlapján korábban kijelentette: a tavaszi gyengébb eredmények miatt úgy érezték, hogy az együttesnek új impulzusra van szüksége, mert megbomlott a csapat és az edző közti harmónia, ezért hétfőn közös megegyezéssel felmentették feladata ellátása alól Benczés Miklóst és Vitelki Zoltánt.

Dudás ügyvezető hétfő délután ugyancsak a klub honlapján válaszolt a polgármester levelére, a közlemény ide kattintva olvasható!

Olvasói sztorik