Hírek

Nem volt sokáig állástalan Soós Imre

Másfél hete távozott a Gyirmóttól a korábbi edző, Soós Imre, aki a Sopron kispadján folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az SVSE-GYSEV-Goldschmidt gyengén kezdte a tavaszt: eddigi mindössze két pontot szerzett. Mint arról beszámoltunk, közös megegyezéssel távozott az edző, Végh Tibor. A soproni csapat irányítását Soós Imre veszi át, aki korábban a Cegléd, a BKV Előre, legutóbb pedig a Gyirmót trénere volt.

– Sajnos rosszul indult számunkra a tavaszi szezon, pedig télen jelentősen megerősítettük a játékoskeretünket – mondta a kisalfold.hu hasábjain Skala János, az SVSE elnöke. – Több olyan játékost is szerződtettünk, aki NB I-es rutinnal is rendelkezik. Ennek ellenére nem sikerült az előrelépés, hazai pályán verhető ellenfelekkel játszottunk döntetlent, idegenben pedig a miénkhez hasonló játékerőt képviselő csapatoktól kaptunk ki. Remélem, az edzőváltás jót tesz a csapatnak, és Soós Imrével elérjük célunkat: szeretnénk biztos középcsapattá válni az NB II-es mezőnyben.

A 43 éves Soós Imre 1977-től 1988-ig a Rába ETO játékosa volt. Edzői pályáját Mosonmagyaróváron kezdte, majd dolgozott Cegléden és a BKV Előre együttesénél is. Gyirmóton tavaly ősszel vette át a csapat irányítását, az együttes 18 mérkőzés után a harmadik helyen áll a bajnoki tabellán. Soós Imre eddig 141 NB II-es meccsen ült a kispadon vezetőedzőként. A szakember UEFA Pro Licences képesítéssel rendelkezik.