Hírek

Szokás szerint pontrúgásból…

Nem tört meg a veszprémi átok a megyei rangadón; a védő már öt gólnál tart!

Kapcsolódó cikkek

Mint beszámoltunk róla, az FC Ajka hazai környezetben 1-0-ra nyert a Veszprém FC ellen az NB II Nyugati-csoportjának 17. fordulójából a pálya használhatatlansága miatt elhalasztott meccs pótlásán. A győztes gólt az 53. percben az ajkaiak 29 éves védője, Subicz Gábor szerezte szabadrúgásból. Ez volt a jelenlegi szezonban az ötödik találata, korábban a Gyirmót, az MTK, a Szigetszentmiklós és a Győri ETO II ellen volt eredményes, és immár a házi góllövőlista második helyén áll. Hogy ki az úr Veszprém megyében, arra továbbra is egyértelmű a válasz, hiszen mióta a két csapat újra azonos bajnoki osztályban szerepel, mind a négy alkalommal az Ajka nyert, ráadásul a Veszprém még gólt sem lőtt (egyszer 2-0, háromszor 1-0)!

– Megérdemelten nyertünk, hiszen több helyzetünk volt. Igazi megyei rangadó kerekedett a meccsből, jöttek szurkolók Veszprémből is, de igazából a küzdés dominált. Szokás szerint pontrúgásból sikerült gólt elérnem. Most ötnél tartok, az első ajkai szezonomban hetet rúgtam, szép lenne ezt elérni, vagy túl is szárnyalni, de nem ez a legfontosabb, hanem a csapat sikere – mondta a Rangadó érdeklődésére Subicz Gábor.

– Ajkai átok ül a veszprémieken! Ezt mivel magyarázza?
– Beszéltük a meccs után, hogy a veszprémiek egy kicsit ki lehetnek ránk, nem lehet jó kedvük… Nem tudom, miért alakult így, azt nem mondom, hogy jobb a csapatunk. Volt olyan, amikor nem mi játszottunk jobban, de a szerencse mellénk állt.

– Felfelé ívelő formában vannak, hiszen Gyirmóton kikaptak, a Kozármisleny ellen döntetlent játszottak, aztán a Veszprémet megverték.
– A felkészülésünk nem sikerült jól, nem nagyon tudunk rendes füves pályán edzeni. Gyirmóton más célok vannak, ott nem sok csapat tud nyerni. A Kozármisleny elleni meccsben benne volt a győzelem is, ott már jobban játszottunk. A harmadik meccsünkön pedig már látszott, hogy kezdünk összeállni, helyzeteket dolgoztunk ki, csak nem tudtuk értékesíteni őket.

– A Dunaújváros Pálhalma otthonában folytatják szereplésüket a hétvégén. A DPASE ellen hét-nullra nyertek az őszi mérkőzésen!
– Azon a meccsen minden összejött, szinte minden helyzetünkből gólt rúgtunk. A Dunaújváros sereghajtó, ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy biztosan nyernünk, hogy tuti győzelem lesz, hiszen ellenfelünk alaposan megerősödött a téli szünetben, és döntetlent játszott Gyirmóton, ahol mi kikaptunk…

Olvasói sztorik