Hírek

Nem egyénekben kell gondolkodni!

Lencse László szerint néhány fordulónak még el kell telnie, hogy igazán közönségcsalogató játékot produkáljon a Kecskemét.

Kapcsolódó cikkek

Jelentős mozgás volt a téli időszakban a Kecskeméti TE keretében, leginkább távozókról szóltak a hírek. Ennek ellenére remekül rajtolt a csapat, hiszen a bajnokság 18. fordulójában 1-0-ra nyert a Diósgyőr ellen, a Ligakupában pedig 3-2-es összesítéssel búcsúztatta az MTK-t, és bejutott az elődöntőbe. Ami az alföldiek játékát illeti, az Lencse László szerint még nem tökéletes. A 23 éves csatár a Rangadó.hu érdeklődésére úgy vélekedett, hogy egy-két forduló elteltével pontosabb, jobb lesz együttese teljesítménye.

– Elég sokan távoztak a keretből, érkezett viszont Tököli Attila és Varga Róbert. nem gyengült a csapat?
– A két érkezővel szerintem erősödtünk, hiszen minőségi játékosokról van szó. Tököli Attilát senkinek nem kell bemutatni, és Varga Róbertnek is jelentős NB I-es tapasztalata van. Egyébként nem egyénekben kell gondolkodni, hanem csapatszinten, úgy pedig nem gyengültünk, sőt erősödtünk is – vélekedett a Rangadó megkeresésére Lencse László.

– Minőségi felkészülésen van túl az együttes?
– Voltunk Horvátországban, de nem voltak valami jók a pályák. A munkát azért elvégeztük. Még csak egy forduló telt el a bajnokság tavaszi idényéből, illetve volt két Ligakupa-meccsünk. Még nem beszélhetünk csúcsformáról, idő kell, amíg a csapat eléri a százszázalékos állapotot. Egy-két fordulónak el kell telnie ahhoz, hogy igazán közönségcsalogató játékot produkáljunk.

– Néhány napon belül legyőzték a Diósgyőrt és az MTK-t is…
– A DVTK elleni találkozó igazi ki-ki meccs volt, az MTK ellen pedig a végén egy kicsit pontosabbnak kellett volna lennünk, nekem és a többieknek is, és akkor több góllal tudtunk volna nyerni. Úgy vélem, később ezek is jönni fognak. Debrecenben még több kell, és ahogy telnek a fordulók, egyre jobb lesz a teljesítményünk.

– Kölcsönben játszik Kecskeméten, nyárig érvényes a szerződése a Videotonnal. Mit hozhat a jövő?
– Nem szeretnék előretekinteni, mert ha azzal foglalkozom, mi lesz, akkor nem tudok a jelenre koncentrálni, és elmennek mellettem a meccsek úgy, hogy nem tudok százszázalékos teljesítményt nyújtani.

Olvasói sztorik