Hírek

Bajzát Péter hiányozni fog

Nagy Olivér bízik benne, hogy a Ferencváros ellen megoldják a házi gólkirály pótlását.

Kapcsolódó cikkek

Az OTP Bank Liga negyedik fordulójában az újonc PMFC nagy meglepetésre 1-0-ra győzni tudott a Ferencváros otthonában. A baranyaiak győztes gólját Nagy Olivér szerezte, aki azóta is alapembere a csapatnak. Elérkezett a visszavágó ideje, a 19. körben az FTC látogat Pécsre. A két együttest kereken tíz pont választja el egymástól a tabellán, mégis mindenki rangadóra készül!

A Rangadó.hu megkeresésére a 23 éves középpályás először az augusztusi meccsre emlékezett vissza.

– Nagyon nehéz meccs volt, és ez is az lesz. A fővárosban a vége felé sikerült gólt szereznünk, és szerencsénk is volt – mesélte Nagy Olivér. – Nem szabad abból a meccsből kiindulnunk, hiszen a Ferencváros erősödött is azóta. Teltház lesz, azt hallottam, ennek nagyon örülünk. Mi is erősödtünk a téli szünetben. Csak légiósok érkeztek, a nigériai Okoronkwo a nagy igazolásunk, benne sok fantáziát látok, a Herthában is szerepelt, többet talán nem is kell mondani róla.

Nem lesz könnyű helyzetben a Pécs, hiszen a múlt hétvégi, zalaegerszegi találkozón (0-0) kiállított csatárt, Bajzát Pétert három meccsre eltiltotta a szövetség!

– Nem tudom, ki kerül be a helyére, Fröhlich Roland vagy Okoronkwo. Bajzát Peti eddig kilenc gólt szerzett, tehát mindenképpen hiányozni fog, de bízom benne, hogy megoldjuk a helyettesítését – vélekedett Nagy Olivér. – Zalaegerszegen az első félidőben gyengén játszottunk, a ZTE fölénk kerekedett játékban. Helyzetekben nem, azok inkább előttünk adódtak, de sajnos nem sikerült berúgnunk őket. A második félidőben jobbak voltunk, érkezett néhány csere, s leginkább Scsepanovics beszállásával kell folyamatosabb a játékunk. Lehetőségeink még a kiállítás után is voltak, de egyet sem tudtuk értékesíteni.

Horvát játékossal bővült a keret
A pénteki sajtótájékoztatón a PMFC vezetése bejelentette, hogy új játékos csatlakozott a csapathoz. A 25 éves, horvát nemzetiségű Goran Paracki a középpályán bevethető. Az NK Korlevac együttesét erősítette, korábban játszott a Rudar Labin, a Novalja és a Rijeka csapatában.
Olvasói sztorik