Fazont adnak a vecsési csapatnak

Az eddigi négy érkező mellé további igazolások várhatók Vecsésen.

Kapcsolódó cikkek

A téli szünetben eddig négy játékost igazolt az NB II Keleti-csoportjában sereghajtó Vecsés FC. Mezőkövesdről érkezett a 30 éves támadó, Török Sándor, aki korábban a REAC, a Felcsút és a BKV Előre együttesét is erősítette. A 33 éves védő, Farkas Viktor a Duna FC Tatabánya együttesétől igazolt a Pest megyei csapathoz, de korábban megfordult a Honvédban és a Diósgyőrben is. A 26 éves kameruni Edouard Ndjodo egy megszakítással hat éve futballozik hazánkban, játszott már a Tatabánya, a Honvéd, a Ferencváros és a Siófok színeiben is. A nigériai Samuel korábban szerepelt hazája U17-válogatottjában.

– Nagyon elégedett vagyok, mert azok a játékosok, akik ideigazoltak, egyértelmű erősítést jelentenek a Vecsés FC számára – nyilatkozta a Rangadó.hu érdeklődésére Földvári Tibor klubelnök. – Fazont adtak a csapatnak, játékunk felgyorsult, így van reményünk elkerülni a kiesést. Egy mérkőzés maradt el a nagy havazás miatt, egyébként edzések helyett inkább meccseket játszunk, mert szerintem egy mérkőzés százszor többet ér, mint hat edzés! Az eddigi négy érkező mellé még várunk Izraelből egy irányító középpályást, ő a hétvégi, Vasas elleni meccsen valószínűleg már játszani fog.

A másodosztály Keleti-csoportjában 15 forduló után mindössze három pontja van a nyeretlen Vecsésnek. Az együttes vezetőedzője, Duró József szerint nevetségesen kevés gólt lőttek, de a három támadójátékos érkezésével tavasszal ez is változhat.

– Elég sok edzőmeccset játszottunk, és még lesz is öt találkozónk, mert sok próbajáték megfordult nálunk, akiket mérkőzésen szerettem volna megnézni – mondta a Rangadó megkeresésére Duró József. – Mind a négy új emberünket posztra igazoltuk, ők olyan szintű játékosok, akikkel a céljainkat el tudjuk érni. Rajtuk kívül még van két labdarúgó, akinek a leigazolását tervezzük. A csapatépítés kellős közepén vagyunk, bár a lehetőségeink behatároltak, fűre nem tudtunk felmenni, csak egy ötvenszer harmincméteres, tehát nem szabályméretű műfüves pályánk van. Azért is próbáltam lekötni sok edzőmeccset, hogy minél előbb kialakuljon a végleges keret. Jelenleg alakulgatunk, már elég stabilak vagyunk, és jött hozzánk három támadószellemű játékos, ami azért fontos, mert ősszel nagy problémánk volt, hogy kevés, mindössze hat gólt szereztünk, ami nevetséges…