Hírek

Egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdtek

A Debreceni VSC-TEVA 4-0-ra legyőzte a cseh Jablonec csapatát, míg a kazah Irtisz Pavlodar ellen gólnélküli döntetlent játszott.

Kapcsolódó cikkek

A cseh bajnokság élmezőnyéhez tartozó Jablonec ellen játszotta első törökországi edzőmérkőzését a Debrecen. A magyar bajnoki listavezető első gólját Coulibaly szerezte, majd néhány perccel később kiharcolt egy tizenegyest, amelyet magabiztosan értékesített. A szünet előtt Kulcsár Tamás is gólra váltotta sokadik helyzetét.

A második félidő elején egy rossz játékvezetői ítélet következtében büntetőhöz jutott a cseh csapat, de a korábban is több nagy védést bemutató Nenad Novakovics ezúttal is hárított. A DVSC egyre nagyobb fölényben játszott, és Szakály Péter révén növelte előnyét. A hajdúságiak biztató játékkal, magabiztosan győztek 4-0-ra – tudósít a klub honlapja.

A másik vasárnapi mérkőzésén a kazah Irtisz Pavlodar csapatával találkozott a Debrecen. Végig a magyar együttes dominált, nagy fölényben futballozott, sőt két gólt is szerzett, de játékvezető les miatt egyiket sem adta meg, a meccs így végül gólnélküli döntetlennel ért véget.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik