Hírek

Brazil gólkirályt szerződtetett a Győr!

Carlos Eduardo Martins, becenevén Café igazi topjátékos, a brazil első osztályban játszott utoljára!

Kapcsolódó cikkek

Igazi nagy fogás érkezett péntek hajnalban Győrbe! Carlos Eduardo Martins, becenevén Café igazi topjátékos, a brazil első osztályban játszott utoljára! 24 éves, vérbeli csatár, aki szezononként rendre ötven gól feletti teljesítményre volt képes. U20-válogatott, U20-as Brazil Kupa-győztes, és megnyerte az U20-as dél-amerikai klubbajnokságot is. 2008-ban a felnőttek között is Brazil Kupát nyert, és részt vett a klubvilágbajnokságon. Szerepelt Iránban is, most pedig Győrbe igazolt, a Rába ETO-hoz.

Tehát igazi sztárt láthatnak majd a szurkolók, egy brazil gólkirályt, aki képességei alapján meghatározó játékosa lehet a magyar bajnokságnak.

Érdekesség, hogy Carlos Eduardo Martins magyar felmenőkkel büszkélkedhet, Reiser nevű dédnagyapja Magyarországról vándorolt Brazíliába, és mint azt a honlapján is említette, szívesen lenne magyar állampolgár, és ezzel együtt játszana a magyar válogatottban is!

A másik új légiós, a portugál válogatott Hugo Ramada Martins pályára lépésére előző cseh csapatának késlekedése miatt még mindig várni kell – írja az ETO honlapja.

Olvasói sztorik