Hírek

Kutya támadta meg az ETO kapusát!

Miközben a kutyáját sétáltatta, egy kóbor eb támadta és sebesítette meg Matkovics Gábort. Az arcát érte a harapás, emiatt több mérkőzést ki kell hagynia.

Nem kezdődött jól az újesztendő Matkovics Gábor számára. A Rába ETO teremlabdarúgó-csapatának kapusa éppen a kutyáját sétáltatta, amikor megtámadta, majd megharapta egy kóbor kutya – írja a kisalfold.hu.

– A lakásunkhoz közel, fényes nappal futottunk össze egy nagytermetű kaukázusi juhászkutyával. Először azt hittem, csak ismerkedni akar, de aztán megtámadta a bulldogunkat – mesélte a győri kapus. – Azonnal felkaptam a kutyánkat, és megpróbáltam elkergetni a támadót. Azonban hiába kiabáltam és rúgtam, nem sikerült, ráadásul el is estünk. A földön tovább folytatódott a küzdelem, mindenáron meg akartam védeni a kutyánkat. Szerencsére ez sikerült, a juhászkutya végül meghátrált.

A kiskutya nem sérült meg komolyabban, a játékos azonban igen.

– Először azt hittem, a kutyánk vérzik. Letörölgettem, de nem láttam rajta nagyobb sebet. Szerencsére megúszta kisebb zúzódásokkal, karmolásokkal. Ezután vettem csak észre, hogy engem viszont megharapott a kóbor kutya. Az államba kapott bele, amiből gyakorlatilag letépett egy kisebb darabot – folytatta az ijesztő történetet Matkovics Gábor. – Remélem, a támadónk nem volt veszett, ám jó ideig így sem védhetek. Úgy tudom, a kutyaharapást épp a fertőzésveszély miatt nem varrják össze, így meg kell várni, míg teljesen összeforr a seb.

Folytatódik a bajnokság
Hétfőn 18 óra 30 perctől játssza idei első bajnoki mérkőzését a címvédő Rába ETO teremlabdarúgó-csapata. A győriek a Rubeola FC Csömört fogadják a Magvassy Mihály sportcsarnokban. Ez lesz az új vezetőedző, Marcos Angulo bemutatkozó-mérkőzése, és ha a játékengedélye megérkezik, pályára léphet az ETO-ban a portugál válogatott légiós, Hugo Ramada Martins is. A győriek másik kapusának, Balázs Zoltánnak szombaton megszületett első gyermeke.
Olvasói sztorik