Hírek

A Honvédnál is elkezdődött a felkészülés

A hétfő délben kezdődő tréninget Babócsy András kapusedző és Magyari Zoltán erőnléti tréner vezette.

Kapcsolódó cikkek

Supka Attila vezetőedző és Lőrincz Emil pályaedző a Telkiben rendezett szakmai napokon vett részt. Az edzés előtt a távozó Torghelle Sándor elbúcsúzott a társaktól és sok sikert kívánt nekik a bajnokságban – írja a klub honlapja.

Az első nap egyetlen programja a futás volt. A játékosok számolatlanul rótták a köröket, köztük ott volt két próbajátékos, az osztrák Stefan Pötzl és a finn Jami Petteri Puustinen is. Korábban megírtuk, hogy a libériai Francis Doe is Kispestre érkezik próbázni, de ő időközben Malajziába szerződött.

A finn Puustinen tehetségét hamar felfedezték, így azzal büszkélkedhet, hogy 16 éves korában már a Manchester United ifjúsági csapatának játékosa volt. Három évet töltött Angliában, majd 2006-tól hazájában az FC Honka együttesében folytatta pályafutását. A csatár tagja volt a finn U21-válogatottnak is.

A 25 éves Stefan Pötzl talán nem ismeretlen a Honvéd szurkolói előtt. Az osztrák középpályás tavaly júniusban már viselte a csapat mezét. Az ausztriai Oberdorfban megrendezett, SV Mattersburg elleni edzőmérkőzésen (1-1) végig a pályán volt. A meccsen gyorsaságával és harcosságával tűnt ki.

Kedden Supka Attila vezetésével folytatódik a felkészülés. Az első edzőmérkőzés jövő szombaton (január 21.) a Kölesd csapata ellen lesz.

Olvasói sztorik