Hírek

Megnevezte próbajátékosait a Honvéd!

A januári felkészülés kezdetére négy próbajátékost vár a Budapest Honvéd FC szakvezetése.

Kapcsolódó cikkek

Egy finn és két afrikai csatárról, valamint egy osztrák jobboldali középpályásról van szó. A klub hivatalos honlapjának információ szerint a libériai William Jebor és Francis Doe, a finn Jami Petteri Puustinen, és a 25 éves Stefan Pötzl érkezett próbajátékra.

Doe hazája válogatottjában is lehetőséget kapott már (nyolc fellépésén két gólt szerzett), és Kamerunban kiérdemelte az év külföldi játékosa címet (a Tonnerre Yaoundé színeiben 24 meccsen 18 gólt szerzett). Rövid ghánai légióskodás után földrészt váltott, és az Egyesült Államokba szerződött a Minnesota Thunder csapatához. Az amerikai ligát a görög Atromitosz hívására hagyta el, de két év múlva visszatért az USA-ba, előbb a New York Red Bulls, majd DC United játékosa lett. 2009-ben visszatért Afrikába, az egyiptomi Al-Ahli labdarúgójaként.

A fiatalabbik libériai, William Jebor szintén Egyiptomban keresi a kenyerét, de a fáraók országa előtt Szíriában is légióskodott.

Az U21-válogatott csatár Puustinen 16 éves korában már a Manchester United ifjúsági csapatának volt tagja, ezt követően a Honkában játszott, míg Pötzl már a Honvéd szerelését is magára húzhatta egyszer, a június 21-i, Mattersburg elleni felkészülési mérkőzésen!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik