Hírek

Artner Tamás lett a Haladás edzője

A taggyűlés Tóth Lászlóval szemben választotta meg Aczél Zoltán utódjának az Ajka mesterét.

Kapcsolódó cikkek

A Haladás Labdarúgó Kft. taggyűlése egyhangú döntést hozva Artner Tamást választotta a Haladás Sopron Bank edzőjének. Segítője az eddigi másodedző, Székely Tibor lesz.

A taggyűlés felhatalmazta Tóth Miklós ügyvezetőt, hogy kezdje meg a részletekről a tárgyalást Artner Tamással. Az edzőnek másfél évre szóló szerződést kínálnak. Az idei célkitűzés nem változik, a csapatot a 8-12. hely valamelyikére kell vezetnie az Ajkáról távozó szakembernek.

– Megtiszteltetés, és engedjék meg, hogy elmondjam, nagyon boldog vagyok – mondta a Nyugat.hu-nak Artner Tamás. – Az egyetlen, ami szomorúságra ad okot, hogy nem ilyen körülmények között szerettem volna visszakerülni a csapathoz. Kaptam azonban egy szép feladatot, amit minél jobban szeretnék megoldani. A tulajdonosok, legnagyobb örömömre, egyhangú támogatásukról biztosítottak, ezt köszönöm szépen. Hosszú távon szeretnénk egy erős csapatot felépíteni. Télen nem akarok nagy változásokat, de a keretbe bele fogunk nyúlni, szükségünk van pár minőségi játékosra. A cél az, hogy erős csapatunk legyen, amibe könnyen tudjuk beépíteni a saját nevelésű fiatalokat.

Artner Tamás legfontosabb állomáshelyei
FC Ajka: 2008. szeptember – 2011. december (legjobb eredménye: NB II 4. helyezés)
Szombathelyi Haladás: 2005. június – 2007. július (legjobb eredménye: NB II 2. helyezés)
Haladás VSE utánpótlás: 1996 óta
Olvasói sztorik