Foci vb 2014

Nem emlékszik a döntőre a kiütött német középpályás

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egyáltalán nem emlékszik a vébédöntő első félidejére Christoph Kramer, akit azért kellett lecserélni, mert egy ütközés után nem tudott teljesen magához térni.

A 23 éves középpályás életében először léphetett kezdőként pályára a német válogatottban, miután Sami Khedira a világbajnoki döntő előtti bemelegítésnél megsérült. Sok öröme azonban nem lehetett a meccsben: a 17. percben Ezequiel Garay és Kramer együtt indult egy labdára, és az argentin akkora lendülettel jött, hogy vállal kiütötte a fiatal németet. Elterült a földön, a játék folytatódott, és az argentinok szóltak a németeknek, hogy rúgják ki a labdát, mivel egyik csapattársuk a földön fekszik.

Kramer ápolás után még visszatért a pályára, de negyedórával később kiderült, akkora ütést kapott, hogy nem tudja folytatni a játékot.

– Nem nagyon emlékszem a meccsre. Az első félidőből egyáltalán semmi nincs meg. Később azt hittem, hogy közvetlenül az ütközés után kiszálltam a játékból. Fogalmam sincs, hogyan mentem be az öltözőbe. Egyáltalán semmit nem tudok. A fejemben a meccs a második félidőtől kezdődik – mondta a pórul járt Kramer az 1-0-ra megnyert finálé után.

Olvasói sztorik