Foci vb 2014

Élőben kérdezhetnek David Beckhamtől

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

David Beckhamtől, az angol focilegendától lehet élőben kérdezni az adidas interaktív közvetítéssorozata, a Dugout fináléján a 2014-es világbajnokság döntője előtt.

A magyar idő szerint délután négy órakor kezdődő élő finálé-show sztárvendége az angol futball-legenda, David Beckham lesz. A közvetítés során kérdésekre válaszol, megosztja az idei tornával kapcsolatos meglátásait és az adidas Predator cipő kiadásának huszadik évfordulója alkalmából feleleveníti pályafutásának azon szakaszát, amelynek során ebben a cipőben játszott.

A Layla Anna-Lee és Hugh Wizzy által vezetett show-k szurkolók millióit hozzák közelebb az adidas futball-legendákhoz, lehetőséget kínálva, hogy a drukkerek reagáljanak a riói pályán zajló eseményekre. A közvetítéssorozat olyan futballsztárok szereplésével kísérte végig a világbajnokságot, mint Cafu, Fernando Hierro, Patrick Vieira és Kaká.

A Dugout fináléjában az adidas miCoach okoslabdáját is tesztelik. A miCoach-ba épített szenzorok révén ugyanis mérhető a labda sebessége, íve, röppályája, és forgása. A fináléban látható teszt során Kaká próbálja megdönteni Patrick Vieira 111 kilométer/órás rúgását.

A közvetítés során emellett beszámolnak a FIFA Interaktív Világbajnokság végeredményéről is, aminek keretében a múlt héten új világbajnokot hirdettek a Cukorsüveg-hegyen.

A show a YouTube-on és az adidas közösségi csatornáin lesz látható 2014. július 12-én, magyar idő szerint délután négy órától.

https://www.youtube.com/watch?v=PNgG5wtBZdI

További információ ide kattintva olvasható!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik