Foci vb 2014

Cipőt kapott ajándékba Messi

Az adidas bemutatta az éppen ma 27 éves argentin focisztár számára készült születésnapi cipőt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az adidas bemutatta a Lionel Messi számára készült speciális cipőt, amit a szerdai, Porto Alegrében rendezendő, Nigéria elleni vébémeccs előtt visel ma, a 27. születésnapján tartott edzésen.

A speciális cipő annak az adizeroTM f50 Messi cipőnek a születésnapi kiadása, amit az argentin futballsztár a világbajnokságon visel. A szülinapi cipőn a zöld, kék, rózsaszín, narancs és fehér színek kavalkádja látható, rajta az adidas jellegzetes három csíkjával. A cipőben a forradalmi technológia párosul a precíziós tervezéssel a négyszeres Aranylabda-nyertesre szabva.

A születésnapi cipőből összesen 27 párat gyártanak – mindegyik Messi életének egy-egy évét ünnepli. Azt a két párat, amelyiken Messi aláírása is szerepel, a @teammessi hashtag-gel zajló mai játékon lehet megnyerni a Twitteren.

A szülinapi cipőkkel az adidas az argentin csapatkapitány előtt tiszteleg, aki eddig két győztes gólt lőtt a torna során. Messi azt reméli, hogy a legnagyobb szülinapi ajándékot a szerda esti meccs jelenti majd, ahol kiemelkedő helyezést érhet el Argentína számára a csoportban.

Olvasói sztorik