Foci vb 2014

Veszélyben De Rossi játéka

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Erősen kétséges, hogy Daniele De Rossi, az olasz válogatott középpályása játszhat-e csapata sorsdöntő, Uruguay elleni utolsó csoportmérkőzésén.

– Izomproblémával küzd, ezért nem valószínű, hogy pályára léphet kedden – jelentette ki szombaton az első két meccset végigjátszó harmincéves futballistáról Enrico Castellacci csapatorvos.

Cesare Prandelli szövetségi kapitánynak nagy gondot okozhat a nagy munkabírású 2006-os világbajnok pótlása, ugyanis együttese fizikális problémákkal küzd a Costa Ricától pénteken elszenvedett 1-0-s vereség alapján. A Gazzetta dello Sport például azt írta a meccs után, hogy a manausi oroszlánok zombiként játszottak a Recifében 29 Celsius-fokban és hetvenszázalékos páratartalomban lejátszott találkozón.

Claudio Marchisio szerint a közép-amerikai rivális annak köszönheti sikerét, hogy jobban alkalmazkodott a körülményekhez. Andrea Pirlo pedig kijelentette, ezúttal még rosszabbak voltak a körülmények, noha már manausit is embertelennek nevezte az angolok felett aratott 2-1-es siker után. Gianluigi Buffon viszont úgy vélekedett, nem szabad kifogásokat keresni, lapozniuk kell, mert sorsdöntő meccs következik.

Az olaszok kedden a négy éve negyedik Uruguayjal találkoznak, a továbbjutáshoz pedig legalább egy pontot kell szerezniük.

Olvasói sztorik