Foci vb 2014

Az angol sajtó Hodgson fejét akarja

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Csupán nyolc nap telt el a világbajnokságból és Anglia máris kiesett. Ennek ellenére ugyanazon a napon a szövetség (FA) bejelentette, hogy Hodgson kapitány biztonságban van. Emiatt (is) háborog a sajtó és a szurkolók.
”Anglia, Olaszország, Uruguay és Costa Rica: korábbi világbajnokok triója és a negyedik egy kiscsapat. Azt hittük, a D csoport háromcsapatos csoport lesz. Aztán így is alakult… csak éppen arra nem számítottunk, hogy Anglia lesz a halálsorra ítélt válogatott, ráadásul nyolc nappal a kezdés után” – kezdte a dailymail.co.uk újságírója.
”Dyke úr, az FA elnöke úgy érezte, ez a nap a legalkalmasabb rá, hogy kifejezze minden bizalmát Roy Hodgson felé. Ne foglalkozzunk vele, hogy Anglia a csoport utolsó helyén áll. Ne foglalkozzunk vele, hogy a csapat képes volt kikapni Costa Rica ellen és ezzel az első olyan angol válogatottá válni, amely képes volt mindhárom csoportbeli mérkőzését elveszíteni egy világbajnokságon. Ne foglalkozzunk vele! Valójában csak 34 perc telt el aközött, hogy Dyke nyilatkozata megjelent a sajtóban, majd Bryan Ruiz győztes gólja megpecsételte Anglia sorsát. Felháborító! Nem gondolják, hogy az angol szurkolók ennél jobbat érdemelnek?” – tette fel a kérdést az újságíró.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik