Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Drámai végjáték után csodát tett Párizsban a tartalékos Manchester United

Rashford a hosszabbításban döntött büntetőből, Ole Gunnar Solskjaer a Paris Saint-Germaint is megbabonázta.

A Manchester United csodatevésre készült, amikor kétgólos hátrányból a PSG otthonában lépett pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-visszavágóján. Az MU Romelu Lukaku találatával már a második percben vezetést szerzett Kehrer hibája, ám a PSG Juan Bernat góljával hamar egyenlített. A 30. percben Gianluigi Buffon bakizott, a lesipuskás Lukaku pedig duplázott és újra előnyhöz juttatta az angolokat.

Az első félidő góljait ITT mutattuk meg!

A Real Madrid elnöke a visszatérésről egyeztet Zidane-nal – sajtóhír
Florentino Pérez már a héten kirúghatja Santiago Solarit.

A második félidőben a párizsiak támadtak többet, a United kontrákkal próbált operálni, kevesebb sikerrel. A hajrában Mbappé eldönthette volna a továbbjutás kérdését, de nagy ziccerben elcselezte magát. A 90 .percben Dalot távoli lövésébe Kimpembe kézzel ért bele a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest Marcus Rashford lőtte be és egyben csapatát tovább a negyeddöntőbe.

Az AS Roma 2-1-es első meccs után várta az FC Porto elleni idegenbeli visszavágót. Az első félidő derekán a lisszaboniak szereztek vezetést, de a játékrész végén Daniele De Rossi tizenegyesből egalizált. A második félidő elején ismét előnyhöz jutott a Porto, Marega volt eredményes. Kilencven perc után 2-1 volt az állás, így következett a hosszabbítás. A ráadás második félidejében Florenzi visszahúzta a tizenhatoson belül a hazai támadót, a VAR-döntés után befújt büntetőt Alex Telles értékesítette és továbbjuttatta csapatát a következő körbe.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók

Paris Saint-Germain – Manchester United 1-3 (1-2)
Gólszerzők: Bernat (12.), illetve Lukaku (2., 30.), Rashford (94.)
Továbbjutott: Manchester United 3-3, idegenben lőtt góllal

FC Porto – AS Roma 3-1 (2-1, 1-1)
Gólszerzők: Soares (26.), Marega (53.), Alex Telles (117., büntetőből), illetve De Rossi (37., büntetőből)
Továbbjutott: FC Porto 4-3-as összesítéssel

Olvasói sztorik