Nemzetközi foci

A Real Madrid elnöke a visszatérésről egyeztet Zidane-nal – sajtóhír

Florentino Pérez már a héten kirúghatja Santiago Solarit.

A két elveszített El Clásico és az Ajax elleni BL-kiesés után a sajtóban a legfőbb témát Santiago Solari jövője, és a Real Madrid lehetséges következő vezetőedzője szolgáltatja. A La Sexta tv-csatornára hivatkozva az AS azt írja, hogy a királyi gárda elnöke, Florentino Pérez felvette a kapcsolatot Zinédine Zidane korábbi sikeredzővel, hogy vegye át újra a csapat irányítását.

Tizenöt hónapra elvették Halmosi Péter jogosítványát
A Haladás rutinos, sokszoros válogatott játékosát szeptemberben kapcsolták le ittas vezetésért.

A beszámolók szerint Pérez már korábban megkereste a háromszoros BL-győztes francia szakembert, aki mindig nemleges választ adott, most pedig júniusig kért haladékot a döntéssel kapcsolatban. Mindez azonban állítólag nincs hatással Solari jövőjére, akit már a héten felmenthetnek a munkavégzés alól. A La Sexta szerint már a hétvégén, a Valladolid ellen sem az argentin lesz a kispadon.

Amennyiben Zidane a nyáron sem lesz hajlandó újra átvenni az irányítást, akkor a B-terv léphet életbe a blancóknál, amely nem más, mint a már korábban szóba hozott José Mourinho visszatérése. A szurkolók a hétvégén már a portugál szakember nevét skandálták a Barca elleni vereség után.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik