Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Mourinho tudja, mire számíthat Ronaldótól

A Juventus csillaga hiába szereti az MU-t, az edző szerint ez a pályán nem hatja meg.

A keddi BL-meccsek legérdekesebb párharca az angol Manchester United és az olasz Juventus összecsapása lesz, hiszen visszatér az Old Traffordra Cristiano Ronaldo, a Juventus sztárja, aki az MU-ban vált világklasszissá. Klasszisok maradnak le egyébként a meccsről, erről itt írtunk.

További érdekesség, hogy a manchesteri csapatot az a José Mourinho edzi, aki volt Ronaldo főnöke is a Real Madridnál. Nem csoda, ha a portugál edzőt megkérdezték a portugál sztárról is. Azt is megmutattuk, melyik fotóért imádja most mindenki CR-t Manchesterben.

– A Real Madriddal is járt már itt, amikor én voltam a madridiak edzője. Tudom, mennyire szereti a Manchester Unitedet, de azt is tudom, hogy mennyire szeretett volna akkoriban nyerni és gólt szerezni. Sikerült is neki. Hasonlóra számítok most is tőle. A szurkolók tisztelettel fogadják majd, ahogyan ő is tisztelettel bánik majd a drukkerekkel. Tudom, mennyire szereti a klubot, de amint útjára indul a labda, csak a gólszerzés és a győzelem érdekli majd – mondta Mourinho.

Címlapkép: AFP

Olvasói sztorik