Bajnokok Ligája

Komoly hiányzók a Manchester United és a Juventus BL-rangadóján

Mindkét oldalon kulcsembereket nélkülöznek.

A Manchester United és a Juventus keddi összecsapásának főszereplője Cristiano Ronaldo lesz, aki a torinói klub nyári szerzeményeként visszatér korábbi sikerei színhelyére a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában.

Alexis Sánchez biztosan nem játszik, mert Phil Joneshoz és Diogo Dalot-hoz hasonlóan kihagyta a Manchester United hétfői edzését. Rajtuk kívül Scott McTominay, Marouane Fellaini és Jesse Lingard is hiányzik majd.

Marcus Rashford kapott egy rúgást a Chelsea elleni meccsen, de részt vett a tegnapi edzésen, és bevethető lesz kedd este. Marcos Rojo is edzett, és térdsérülése után lassacskán tökéletes állapotba kerül. Antonio Valenciának van esélye a visszatérni a kezdőbe, ő szájsebészeti műtét miatt hiányzott a közelmúltban.

forrás: talksport.com

A vendégeknél Emre Can biztosan nem játszhat pajzsmirigyproblémák miatt, Mario Mandzukic boka-, Sami Khedira pedig combsérülés miatt marad le a rangadóról.

A keddi mérkőzés csupán a második alkalom, hogy 2009-es távozása óta Cristiano Ronaldo visszatér az Old Traffordra. A Real Madriddal 2013-ban egy Bajnokok Ligája-meccsen járt korábbi klubja stadionjában.

Ő az első olyan játékos, aki összesen 400 gólt szerzett az öt európai élbajnokságban. Ebből 84-et a United színeiben a Premier League-ben lőtt.

Ha nem emlékszel Ronaldo első manchesteri góljára, amit 15 évvel ezelőtt szerzett, ide kattintva megnézheted!

Paul Pogba szintén korábbi csapatával néz szembe, ráadásul a pletykák szerint nyáron közel állt hozzá, hogy visszatérjen Torinóba.

nyitókép: Oli SCARFF / AFP

Olvasói sztorik