Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Lopetegui kirakott két játékost a Real Madrid meccskeretéből

Dani Ceballos és Sergio Reguilón sem játszik a Bajnokok Ligájában.

A legutóbbi három BL-kiírásban győztes Real Madridnál a Levantétól elszenvedett bajnoki vereséget követően Julen Lopetegui vezetőedző menesztéséről szólnak a sajtóhírek: a spanyol szakember talán egy kis lélegzetvételhez juthat, ugyanis a csapat azt a cseh Plzent fogadja a Santiago Bernabeu Stadionban, amely legutóbb Rómában öt gólt kapott. Lopetegui meghökkentő nyilatkozatáról itt írtunk.

Ha viszont kikapnak a csehektől is, a Marca szerint egyből kirúgják a trénert.

Lopetegui a hírek szerint 19 játékost nevez a meccsre. Dani Ceballos és Sergio Reguilón nem szerepelnek a listán, pedig a hétvégén ők még ott voltak a kispadon, Ceballos be is állt, most viszont kikerültek a keretből. Regulión volt az, akivel Sergio Ramos hatalmasat balhézott edzésen…

Jesus Vallejo és Marcos Llorente szintén kimaradt, de ők már a hétvégén sem voltak nevezve, ahogyan a sérült Dani Carvajal sem. Nagy kérdés, hogy Thibaut Courtois vagy Keylor Navas kezd majd a kapuban, mint ahogyan az is, hogy Toni Kroos, Karim Benzema és Gareth Bale visszatér-e a kezdőcsapatba a bajnokihoz képest.

A Marca szerint a teljes csapatlista a következő: Keylor Navas, Kiko Casilla, Thibaut Courtois, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho, Marcelo, Alvaro Odriozola, Toni Kroos, Luka Modric, Casemiro, Fede Valverde, Marco Asensio, Isco, Mariano Díaz, Karim Benzema, Gareth Bale, Lucas Vazquez, Vinicius Junior.

Egy lehetséges Real-kezdő a mai BL-meccsre.

Címlapkép: AFP

Olvasói sztorik