Nemzetközi foci

Lopetegui: Ha legyőzött edzőt akarnak látni, akkor ne ide nézzenek

A Real Madrid edzője nem foglalkozik a pletykákkal, csakis a feladatára koncentrál.

Mint ismert, a Real Madrid öt tétmérkőzés óta nyeretlen és a 2001/2002-es idény óta a leggyengébb szezonkezdetét produkálta a nyáron kinevezett Julen Lopetegui irányításával. Nem csoda tehát, hogy az elmúlt időszakban egyre több pletyka merült a tréner távozásával kapcsolatban. A Viktoria Plzen elleni BL-meccs előtti sajtótájékoztatón ezekre a híresztelésekre is reagált a királyi gárda vezetőedzője.

Ambiciózus vagyok és remélem, hogy kiváló teljesítményt nyújtva megszerezzük a győzelmet. Az ellenfél és a sorozat megköveteli tőlünk a jó teljesítményt. A Real Madridnál megtanultam, hogy harcolnunk kell, hiszen ez kódolva a klub génjeibe. Küzdeni is fogunk, az edzők és a játékosok egyaránt. Tudjuk, hogy itt az idő megváltoztatni a dolgokat. Nem vagyok tisztában az újságok híreivel, de ami engem illet, én csak a mérkőzésünkre készültem különböző elemzésekkel.  Jelen pillanatban csak a saját feladatomra, felelősségemre koncentrálok. Jelenleg itt vagyok, de nem tudom, hogy mi történik majd egy hónap vagy egy év múlva. Holnap én leszek a Real Madrid edzője, és ha egy legyőzött edzőt akarnak látni, akkor ne ide nézzenek.

– nyilatkozta Lopetegui.

A Real Madrid legendás hetese, a már Juventusban futballozó Cristiano Ronaldo közben korábbi sikerei helyszínén, az Old Traffordon adott őszinte nyilatkozatot

Olvasói sztorik