Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Cristiano Ronaldo a Realról, az MU-ról és Fergusonról is beszélt

A Juventus szupersztárja a keddi BL-csúcsrangadó előtt Manchesterben állt a sajtó rendelkezésére.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a kedd esti BL-csúcsrangadó előtt már hétfő este megérkezett az Old Traffordra a Juventus. Cristiano Ronaldo már be is járta a pályát, ahonnan korábbról rengeteg szép emléket őriz. Az egykoron Manchester Unitednél szereplő portugál világsztár a rövid séta után már a sajtóteremben az újságírók kérdéseit várta.

Kádár odáig ment a bíróval, amíg még Kleinheisler sem mert – VIDEÓ
Újabb magyar válogatott játékos került összetűzésbe a játékvezetővel.

Nem akarom összehasonlítani a Realt és a Juventust, mindkettő fantasztikus klub. Boldog vagyok, hogy  olyan nagyszerű klubban lehetek, mint a Juve. A Real és a Manchester után ez egy új fejezet az életemben. Jól érzem magam a Juventusnál. Mindenki segített a beilleszkedésben és nagyon élvezem azt ami történik velem a Juvénál. Tudom, hogy példakép vagyok, a pályán és azon kívül is. Emiatt mindig mosolygok. Megvan mindenem, nagyszerű csapatban focizom és szép családom van. Boldog ember vagyok.

– kezdte CR7, akit természetesen manchesteri visszatéréséről és a Unitedről is kérdezték az újságírók.

Nehéz mérkőzés lesz. Az MU nagyszerű csapat, tapasztalt edzővel. Tisztelnünk kell az ellenfelet, de holnap este Juventus-győzelemre számítok. Különleges érzés visszatérni Manchesterbe. Rengeteg emléket őrzök a nagy győzelmekről és a szeretetről, amit kaptam, különösen Sir Alex Fergusontól, akinek küldök egy nagy ölelést. Ő az a személy, aki nagyon sokat segített nekem.

Olvasói sztorik