Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A CSZKA vezetőedzője szerint minden összejött a Real Madrid ellen

A gólszerző Nikola Vlasic közben arról beszélt, hogy teljesen megérdemelten győztek.

Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid 1-0-s vereséggel folytatta Bajnokok Ligája-szereplését a G-csoportban a CSZKA Moszkva ellen. A madridiak már a 65. másodpercben hátrányba kerültek, Nikola Vlasic vette be a kapujukat.

Spanyol oldalról Julen Lopetegui vezetőedző meglepő nyilatkozattal rukkolt elő, amire még Nacho is rátett egy lapáttal. Azonban a klub vezérkara szavak nélkül is elárulta, miként élték meg a vereséget valójában.

Közben a CSZKA részéről Viktor Goncsarenko vezetőedző és Nikola Vlasics is nyilatkozott az UEFA honlapjának, érthetően nagy örömmel:

– Hogyan lehetséges, hogy egy alapvetően új csapat legyőzze Európa bajnokát? Keményen kell dolgozni, hinni kell a képességeidben, ki kell használni a lehetőségeidet és a lehető legjobb támogatást kell kapnod több ezer szurkolódtól. Ez most nekünk mind összejött

– vélekedett Viktor Goncsarenko.

Vlasic szerint teljesen megérdemelt a sikerük.

– Valószínűleg ez volt karrierem legnagyobb meccse. Hogy az Everton megbánta-e, hogy kölcsönadott? Nem voltam alapember, ezért jöttem a CSZKA-hoz. Nagyon örülök, hogy itt lehetek és ilyen nagy meccseken léphetek pályára. Tudtuk, hogy a Real Madrid a világ legjobb csapata, de hittük, hogy le lehet győzni, és teljesen megérdemeltük ezt a sikert.

Kiemelt kép: Alexander Nemenov/AFP

Olvasói sztorik