Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Lopetegui biztos benne, hogy megfordul a Real Madrid szerencséje

A spanyol csapat vezetőedzője és Nacho is elégedett volt azzal, hogy sok helyzetet kidolgoztak a CSZKA ellen.

Ahogyan arról már beszámoltunk, hatalmas meglepetésre 1-0-ra kikapott a Real Madrid a CSZKA Moszkva otthonában a Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójában – az orosz csapat a második perc elején szerezte a győztes gólt egy elképesztően nagy hiba után. 

A gödörben lévő madridiak így már 319 perce nem szereztek gólt tétmeccsen, a Bajnokok Ligájában pedig 2016 áprilisa óta nem fordult elő Benzemáékkal, hogy nem találtak be – legutóbb a Manchester City tartotta nullán őket, azt követően zsinórban harminc meccsen lőttek gólt. A valószínűleg elégedetlen és dühös Real-drukkerek haja a meccs után is az égnek állhatott, Nacho ugyanis fellapozta a közhelyszótárat és felolvasott belőle egy fejezetet a nyilatkozatában.

Mindent megtettünk azért, hogy gólt szerezzünk, nem igazságos a vereségünk. Probléma akkor van, amikor nem alakítasz ki gólhelyzeteket, nekünk ma azonban sok lehetőségünk volt. Ilyen a foci, ma semmi nem jött össze, dolgoznunk kell tovább, a Bajnokok Ligája még csak nemrég kezdődött – mondta  a spanyol hátvéd.

Erre a négy sztárra hajt a Juve; csúnyán beintettek a Barcának: megvan Zidane új csapata?
Csokorba szedtük a legjobb és legizgalmasabb keddi híreket.

A Real Madrid vezetőedzője, Julen Lopetegui is hasonló véleményen volt, mint játékosa, a helyzetek számával ő is elégedett volt, csak azok kihasználásával akadt probléma.

Számtalan lehetőségünk volt, mégsem sikerült gólt lőni, afelől pedig nincs kétség, hogy a csapatom mindent megpróbált. A jövőben továbbra is ugyanígy ki kell alakítani a helyzeteket, és akkor biztos vagyok benne, hogy megváltozik ez a helyzet, újra elkezdünk gólokat lőni és megnyerjük a meccseket. Ma a szerencsével is hadilábon álltunk, hiszen többször is a kapufát találtuk el. Azonban ha nem lövünk gólt, akkor nem is nyerhetünk. Tíz nappal ezelőtt fantasztikus meccset játszottunk a Roma ellen, azóta pedig nem lettünk rosszabbak. Tovább kell lépnünk, mostantól már csak az Alavés elleni bajnokira koncentrálunk – nyilatkozta Lopetegui.

címlapfotó: Ramil Sitdikov / Sputnik / AFP

Olvasói sztorik