Bajnokok Ligája

Jövő csütörtökön tárgyalja az UEFA Cristiano Ronaldo ügyét

A fegyelmi bizottság akkor dönt az eltiltás mértékéről.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága jövő csütörtökön dönt Cristiano Ronaldo eltiltásának mértékéről. A Juventus portugál sztárját a szerda esti, Valencia elleni Bajnokok Ligája-találkozón kiállította a játékvezető.

Az biztos, hogy a piros lap miatt kihagyni kényszerül a Young Boys elleni október 2-i hazai BL-meccset, de ha két mérkőzésre szóló büntetést kap, akkor még volt klubja, a Manchester United ellen sem léphet pályára október 23-án, az Old Traffordon. Ronaldo az MU-val nyerte karrierje első BL-trófeáját, amelyet aztán még négy követett – írja az MTI.

Edzőváltás a DVTK-nál? Reagált a tulajdonos
Leisztinger már elárulta az ügyvezetésnek, ki fogja irányítani a csapatot a szezon végéig.

A 33 éves játékos első BL-mérkőzésén lépett pályára a Juve mezében, ám mindössze fél órát töltött a pályán, ugyanis Felix Brych bíró az alapvonali asszisztens javaslatára kiállította. A sorozat történeték legeredményesebb játékosát azért küldték le a pályáról, mert belenyúlt Jeison Murillónak, a Valencia védőjének a hajába, miután a hátvéd párharcuk nyomán elesett a spanyol 16-oson belül. Később perdöntő felvétel került elő, amely után nem csoda, hogy CR7 zokogva hagyta el a pályát.

A tíz emberre fogyatkozott olasz bajnokcsapat végül 2-0-ra megnyerte az összecsapást.

Olvasói sztorik