Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Juhász elárulta, mit mondott Lazovicsnak a kihagyott tizi után

A Vidi védője egyelőre nem az AEK Athénra, hanem a következő bajnokira figyel.

Ahogyan arról a Rangadón is bővebben beszámoltunk, a Mol Vidi FC hatalmas bravúrt hajtott végre kedd este a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körében, miután a Malmö elleni gól nélküli döntetlennel kiharcolta a playoff-kört.

A lefújást követően a fehérváriak csapatkapitánya, Juhász Roland nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt, aki kitért csapattársa, Danko Lazovics kihagyott büntetőjére – itt nézheted meg a rosszul elvégzett tizenegyest –, valamint a kisebb sérülésére is.

– Rendkívüli csapatszellem jellemez minket hosszú ideje, a mai meccsen is látszott, mennyire tudunk egymásért küzdeni – kezdte elégedetten az értékelést Juhász. – Egy kihagyott tizenegyes sem vetette vissza a csapatot, tisztában voltunk azzal, hogy nem kaphatunk gólt. Kimaradt a tizi, ez benne van a játékban, de azután is ugyanazt tudtuk játszani, amit elterveztünk. A kihagyott büntető után azt mondtam Lazovicsnak, hogy ne bánkódjon, majd lesz következő lehetősége, amivel élnie kell, de ő egyébként is van olyan profi, hogy tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Ezt követően a védekezésben vette ki a részét, le a kalappal az egész csapat előtt. Volt egy belépő, amikor úgy éreztem meghúzódott a lábam, de ilyenkor nincs fájdalom, az vitt előre, hogy elérjük a kitűzött célt. Az AEK előtt még lesz egy fontos bajnokink, meccsről meccsre gondolkozunk, mindkét fronton sikeresek akarunk lenni. Hasonló és fegyelmezett játékkal mindkét versenysorozatban eredményesek lehetünk.

A Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körének – ahol több magyar légiós is szerepelt – további eredményeit itt olvashatod.

Juhász ismét a védelem vezére volt. Fotó és címlapfotó: molvidi.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik