Nemzetközi foci

Mervó Bence egyelőre kivár

A nyári átigazolási időszak alighanem legkeresettebb magyar futballistája a győriek fiatal csatára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A győri csatárt az új-zélandi U20-as világbajnokságon ismerte meg ország-világ: öt gólt lőtt, ezzel holtversenyben első lett a góllövőlistán. Érthető tehát, hogy kis túlzással fél Európa szeretné leigazolni. Egyelőre azonban nem tudni, melyik lesz az új klubja. Nagyban javítja a helyzetét, hogy ingyen meg lehet szerezni a Győri ETO FC kizárása miatt.

A Mervó ügyeit intéző Careers Management Group menedzseriroda egyik igazgatója, Kövesdi Viktor a Magyar Hírlap érdeklődésére elmondta, kellemes helyzetben vannak, mert Európa szinte valamennyi bajnokságából van érdeklődés a csatár iránt.

– Egyelőre az ajánlatokat vizsgáljuk – vázolta a helyzetet Kövesdi Viktor. – Bence számára az a legfontosabb, hogy olyan klubhoz szerződjön, ahol játszhat, hiszen felnőtt bajnoki rutinja még nincs. Győrben erre nem volt lehetősége, valamiért nem merték vagy nem akarták játszatni az NB I-es csapatban. Természetesen magyar klubok is keresték, szívesen szerződtetnék, de megköszöntük a hazai egyesületek érdeklődését, mert azt reméljük, hogy külföldön találunk neki csapatot.

A menedzser szerint két-három héten belül, legkésőbb július közepéig eldől, hova szerződik Mervó. Az biztos, hogy a döntésnél nem az anyagiak lesznek a legfontosabbak, sokkal inkább az, hogy fejlődhessen, erősödhessen és sokat játsszon a csatár.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik