Nemzetközi foci

Nikolics megérkezett Varsóba

A magyar válogatott támadó vasárnap már a Legiával tréningezik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Nemanja Nikolics, a magyar bajnokság gólkirálya szombaton délelőtt megérkezett Varsóba, és vasárnap először edz új csapatával, a lengyel ezüstérmes Legiával. A klub honlapja bemutatkozó cikket közölt a magyar válogatott támadóval.

– Az volt a legfontosabb, hogy olyan klubba igazoljak, amely ugyanolyan célokat tűz ki, mint én. Olyan csapatban szerettem volna futballozni, amely mindig a bajnoki címért harcol, és állandó résztvevője az európai kupáknak. A menedzseremmel úgy éreztük, hogy a Legia a megfelelő választás, és örülök, hogy részese lehetek az itteni tervek megvalósításának. Szeretnék még jobb futballista lenni, és biztos vagyok benne, hogy ehhez megkapom a lehetőséget Varsóban. Amikor pályára lépek, akkor kiteszem a szívem és a lelkem a csapatért. Szeretek gólokat lőni, de a lényeg, hogy nyerjünk.

– Nikolicsnak a vérében van a góllövés, hiszünk abban, hogy pontosan rá volt szükségünk. Jó korban van, nem volt drága, és kifejezetten passzol a csapatunkba – mondta a 27 éves támadóról Michael Zewlakow.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik