Nemzetközi foci

Ödegaard már edzeni sem hajlandó?

A norvég tinit Zinedine Zidane azért ültette a kispadra, mert nem hajlandó edzeni a tartalékokkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Januárban a norvég Strömgodset együttesétől igazolta le a Real Madrid Martin Ödegaardot, a csodagyerek átigazolási árát nem hozták nyilvánosságra, de spanyol sajtóhírek szerint 3 millió eurót fizettek a madridiak a 16 éves tehetségért. A felnőtt válogatottsággal rendelkező játékos állítólag több, mint 80.000 fontot keres hetente a blancóknál, igaz, egyelőre csak a B-csapatban juthat szóhoz. Pontosabban már ott sem, az elmúlt két mérkőzésen ugyanis a Castilla szakvezetője, Zinedine Zidane csak a padra ültette a titánt.

A spanyol AS utánajárt a történteknek, és mint kiderült, a klub és a játékos között konfliktus alakult ki. A lap úgy értesült, hogy Ödegaard egy sértődött kisgyerek módjára viselkedett az edzéseken, ami miatt a vezetőség a szülőket is értesítette.

Négy egymást követő vereség után a norvég tini a padra került, azóta pedig a Real B csapata visszatért a győzelem útjára. A fiatal támadó állítótag nem hajlandó alkalmazkodni a Real játékrendszeréhez és csapattársaihoz, ezért a vezetőség úgy döntött, a kezdő tizenegyben nem szerepelhet. Ödegaard állítólag nem szívesen készül a tartalék-együttessel, és csak az aktuális bajnoki előtti utolsó edzésen kapcsolódik be társaihoz. A játékos inkább C. Ronaldo oldalán szeretne villogni tréningeken, mintsem a tartalékok között.

A papa azt forszírozza, hogy fia továbbra is egy héten öt napon az első csapat játékosaival készülhessen. A lap állítása szerint komoly probléma, hogy a család nem ismeri fel: a Castillában biztosított edzés-lehetőség és folyamatos pályára lépés a játékos fejlődését szolgálja.

Olvasói sztorik