Nemzetközi foci

Ödegaard Skóciába költözhet

A Real Madrid norvég tinijét a Southampton után a Celtickel hozták szóba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angol sajtóhírekszerint a Real Madridnál komolyan gondolják, hogy norvég csúcstehetségüket, Martin Ödegaardot a következő szezonra kölcsönadják egy európai topcsapatnak.

A 16 éves játékos egyelőre a Király Gárda tartalékcsapatában, a Castillában kap szerepet, a nagycsapat edzéseit látogathatja, de a debütálás egyelőre várat magára. Arról is cikkeztek korábban, hogy Ödegaard a BL-ben eshet át a tűzkeresztségen, de a Schalke elleni nyolcaddöntőre Ancelotti végül nem nevezete a játékost.

A Fichajes.net úgy értesült, hogy a spanyol fővárosi klubnál a Celtic és a Southampon is jelezte érdeklődését a tehetség iránt. Pár napjalehetett már hallani az angol csapat csábításáról, hiszen Ronald Koeman szakvezető szívesen tudná a csapatában a norvég játékost.

A legfrissebb hírek szerint a Celtic menedzsere, Ronny Delia bizakodó és úgy érzi: sikerülhet megegyezni a kölcsönadásról a Madriddal, valamint a játékost is meg tudja győzni a skóciai folytatásról. A norvég szakvezető a Strömsgodsetnél már dolgozott együtt a tehetséggel. „Tudom, nagyon nehéz lesz Martint a Celtichez csábítani, de nagyon jó kapcsolatot ápolok az Ödegaard családdal. Édesapja az elsők között hívott fel, amikor a Realt választották. Lehetséges-e a kölcsönszerződés? Soha nem tudhatod, mi történik a labdarúgásban” – mondta Deila.

Olvasói sztorik