Nemzetközi foci

Koman egy félidőt kapott

Stieberék hat gólt rúgtak Sváb csapatának Németországban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Alábbi cikkünkben a vasárnapi mérkőzésekről számolunk be:

Az orosz élvonal 28. fordulójában a Koman Vladimirt foglalkoztató FK Ural a Rubin Kazany otthonában vendégszerepelt. A magyar középpályás kezdőként kapott lehetőséget az 1-0-ra elveszített találkozón, de a szünetben lecserélték.

A Gera Zoltánt sérülés miatt nélkülöző West Bromwich Albion 1-0-s vereséget szenvedett az Arsenal vendégeként az angol élvonal 37. fordulójában.

A német másodosztály 33. fordulójában az 1860 München a kiesés elől menekülő Bochumot fogadta. A bajorok magyar hálóőre, Király Gábor végig a kapuban volt a 2-0-ra megnyert találkozón. A Greuther Fürth 6-0-s győzelmet aratott a sereghajtó Energie Cottbus otthonában, és életben tartotta feljutási esélyeit. A hazaiaknál Sváb Dániel csak a kispadon ült, míg a vendégek magyar válogatott szélsője, Stieber Zoltán kezdőként 79 percet kapott; Korcsmár Zsoltot nem cserélte be edzője. Hajnal Tamás hiányzott az Ingolstadt keretéből, csapata 2-0-ra nyert a Sandhausen vendégeként.

A Novothny Somát foglalkoztató Paganese hazai pályán 1-0-ra verte a Salernitana együttesét az olasz harmadosztály 32. fordulójában.

Az Arisz magyar kapusa, Kovács Zoltán végig a padon ült, amikor csapata 7-2-re nyert a Kouklion ellen hazai környezetben, a ciprusi élvonal osztályozó-csoportjában.

Gulácsi Péter a 79. percben lépett pályára a Red Bull Salzburg együttesében, amely hazai pályán 4-0-ra verte az SV Ried csapatát az osztrák élvonal 35. fordulójában. Sáfár Szabolcs eltiltás miatt nem játszhatott a Rapid Wien-től 2-0-s vereséget szenvedő, az első osztálytól búcsúzó Innsbruckban.

Gruborovics Tamás csapata, az Inter Turku 1-1-es döntetlent játszott a Kuopio ellen hazai pályán a finn élvonalban. A magyar középpályás végig a pályán volt.

A Strömgodset a Bodo/Glimt együttesét fogadta a norvég első osztály hetedik fordulójában. A hazaiak magyar támadója, Kovács Péter kezdőként a 83. percig a pályán volt a 2-0-ra megnyert összecsapáson.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik