Nemzetközi foci

Csúszik Fülöp Márton visszatérése

Görög sajtóhírek szerint orvosai megtiltották a kapusnak, hogy január vége előtt komoly edzéseket végezzen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Január elején naponta jelentek meg hírek a görög médiában arról, hogy a súlyos betegség után felépült Fülöp Márton iránt éppen melyik klub érdeklődik. A kapus ennek ellenére nem igazolt sehova, az utóbbi hetekben ismét csend van körülötte.

A MarcaSL hétfői cikke szerint az orvosok megtiltották a magyar játékosnak, hogy január 31-ig teljes intenzitással játsszon, mert százszázalékosan még nem áll készen a visszatérésre, ezért a PAOK – bár közel állt a megegyezéshez honfitársunkkal – elővigyázatosságból egy osztrák kapust igazolt helyette.

A PAOK Next Generation cikke szerint az Olympiakosz azzal a feltétellel szerződtette volna Fülöpöt, hogy tavasszal kölcsönben az Ergotelisz kapuját védi, hogy visszanyerje jó formáját, és a következő szezonban kiváló teljesítményt nyújthasson, ezért csak a nyári felkészülés során csatlakozott volna a pireuszi klubhoz.

Még ennél is érdekesebb az inpaok.com cikke, amely szintén beszámol Fülöp kálváriájáról, és azt írja, hogy a kapus diszkréten visszavonult… Ez remélhetőleg nem azt jelenti, hogy lezárta a pályafutását, csak azt, hogy kulturáltan tudomásul vette a PAOK döntését.

Az fbisports.gr múlt pénteki információja is megerősíti, hogy fülöp Mártonra csak február 1. után számíthat új csapata, amely minden bizonnyal az Ergotelisz lesz, a két fél állítólag nagyon közel van a megállapodáshoz.

A Rangadó.hu megkereste a magyar kapust képviselő FMF Hungary menedzserirodát, ahol azt a tájékoztatást kaptuk, hogy Fülöppel kapcsolatban nem nyilatkoznak, csak hivatalos bejelentést tesznek majd.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik