Nemzetközi foci

Gera Zoltán két percet játszott

Az újév első napján teljes fordulót rendeztek az angol élvonalban és a másodosztályban is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az újesztendő első napján csak az Angliában szereplő játékosainkért izgulhattunk: Gera Zoltán a 88. percben lépett pályára a West Bromwich Albion és a Newcastle United bajnokiján a Premier League huszadik fordulójában. Csapata a 62. perctől kezdve emberelőnyben játszott, de a 87. percben Berahino büntetőjével megszerezte a győzelmet, így megszakadt a kilenc meccsen át tartó nyeretlensége. A WBA a 14. helyre lépett elő, míg a Newcastle maradt nyolcadik.

A másodosztály 24. fordulójában a sérült Bogdán Ádám nélkül állt fel a Bolton a Varga Józsefet ezúttal a kispadra nevező Middlesbrough ellen. A vendégek már húsz perc elteltével 2-0-s előnyre tett szert, ám a Bolton még az első félidőben szépíteni tudott. A mérkőzés végén egy pontot megmentettek, ugyanis N’Gog a kilencvenedik percben egyenlített, így 2-2-vel zárult a találkozó. A Middlesbrough a 15., a Bolton a 18. a bajnokságban.

Olvasói sztorik