Nemzetközi foci

„Azt gondolták, mi vagyunk San Marino” – a tiszteletet hiányolta a magyaroktól a montenegrói csapatkapitány

M4 Sport
M4 Sport

Stefan Savic, a montenegrói válogatott csapatkapitánya nyilatkozott az M4-nek a szombati Montenegró-Magyarország Eb-selejtezőt követően, amely 0-0-ra végződött, és ami után az Atlético Madrid védője váratlan kijelentést tett:

Mi azt kaptuk a mérkőzéstől, amit vártunk, ellenben a magyar válogatottról szerintem ez nem mondható el. Úgy jöttek ide, hogy azt gondolták, talán mi vagyunk San Marino, nem tudom miért

– mondta Savic, aki szerint lehet, hogy vannak a magyar csapatban topligás játékosok, de Montenegró szerintük több tiszteletet érdemel.

További furcsaság, hogy bár edzőt és játékosokat emlegetett, később az M4 közvetítésében elhangzott, hogy a nyilatkozat után a montenegrói sajtófőnök magyar kollégájának, Szabó Gergőnek annyiban pontosított, hogy Savic nem a magyar labdarúgókra gondolt, hanem a magyar sajtóval volt problémája.

Marco Rossit is megkérdezték, aki azt felelte, nem tartja fairnek azt, amit a játékos mondott. Ők tisztelték ellenfelüket, ezt el is mondta a mérkőzés előtt.

A meccs előtt egyébként több nyilatkozatot is magukra vettek a montenegróiak, amit aztán a játékosok és a szövetségi kapitányuk is szóvá tett.

Olvasói sztorik