NB II

Sitku Illés körön kívülre került

Micskó Márk, Köntös Dániel, Birtalan Botond és Sitku Illés nem kell az NB II-es Dunaújvárosnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Eredményes évet zárt a Dunaújváros PASE csapata, hiszen a tavaszi szezonban még a harmadosztályban szerepelt, ősszel már az NB II-ben vitézkedik, és feljutóhelyen áll.

– Az már biztos, hogy nem az első csapat keretével kezdi a téli felkészülést Sitku Illés, Micskó Márk, Köntös Dániel és Birtalan Botond. Erősítésként mindenképpen szeretnénk olyan képességű támadót és középpályást igazolni, akik segítenek majd a céljaink elérésében – nyilatkozta a duol.hu cikkében Dobos Barna vezetőedző.

Mint az újoncok általában, a dunaújvárosiak is a biztos bennmaradást tűzték ki maguk elé célként a őszi rajtot megelőzően. Ezt azonban alaposan túlteljesítették, hiszen a feljutást jelentő második helyen állnak, hét ponttal megelőzve a harmadik Siófokot.

– Menet közben az alapvető célkitűzésen nem változtattunk. Az egyesület újjáépítését követően folyamatosan javítani kívánjuk a csapatunkat. Célunk, hogy kiszolgáljuk a nézőinket nagy iramú, látványos mérkőzésekkel. Ennek elérése érdekében a vezetőinktől és a technikai személyzettől minden támogatást megkaptunk. Ehhez párosult a játékosok pozitív hozzáállása, akarása és mentalitása. Ezeknek tulajdonítható ez a nem várt szereplés – mondta Dobos Barna.

A DPASE nyolchetes téli felkészülése január hatodikán kezdődik. Ebben az időszakban elsősorban fizikálisan és taktikailag kell előrelépnie a társaságnak. Ennek érdekében több első osztályú együttessel is játszanak edzőmeccset. A dunaújvárosiak ellenfele lesz a Kecskemét, a Ferencváros, az Újpest, a Puskás Akadémia és Bp. Honvéd is.

Komoly oka van rá…

A Rangadó.hu másfél héttel korábban értesült róla, hogy Sitku Illés körön kívülre került Dunaújvárosban, de megkeresésünkre a rutinos játékos december 16-án azt mondta: nem szeretne nyilatkozni, és komoly oka van rá…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik