Magyar foci

Az MLSZ szektorbezárással büntette meg a Ferencvárost, a Honvédot és az ETO-t is

Kovács Tamás/MTI
Kovács Tamás/MTI

Szektorbezárást kapott a Ferencváros labdarúgócsapata a Kisvárda elleni mérkőzés miatt, áll a fegyelmi bizottság csütörtöki határozatában.

Az indoklás szerint megbotránkoztató és emberi méltóságot sértő kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata miatt kapott pénzbírságot a Fradi, valamint a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Groupama Aréna „B1”, „B2”, „B3” és „C1” szektorainak lezárását. Az FTC legközelebb március 18-án a Mezőkövesdet fogadja.

Kapcsolódó
A Ferencváros öt év után újra elődöntős a kupában
2017 óta nem sikerült legjobb négy közé jutnia az FTC-nek.

Szintén bezáratta a Budapest Honvéd következő bajnokiján a B lelátórészt, mivel a Debrecen ellen szurkolói megbotránkoztató és emberi méltóságot sértő kifejezéseket kiabáltak be és tárgyakat dobáltak elzárt területre. Összevont eljárás alapján pénzbírságot is kapott a kispesti klub a megbotránkoztató szavakért és a pirózásért, ahogyan a MOL Fehérvár FC is.

A MOL Magyar Kupa kapcsán is döntött a FEB, a Fradit pénzbírsággal büntette a Vasas és a Honvéd elleni mérkőzések kiabálásai és pirózásai miatt.

Kapcsolódó

A Vidi szurkolói megpróbáltak összecsapni a győriekkel a negyeddöntőben, de a győrieket is megbüntette: a drukkerek megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és az ellenfél szurkolóinak veszélyeztetése, valamint huhogás miatt a Ferencváros elleni elődöntőben az ETO Stadion G-H szektorait lezáratta, emellett pénzbüntetést is kapott az ETO FC Győr.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik