NB II

Nagy változások előtt a Vasas

Egész nap zajlottak az egyeztetések a klub és a leendő tulajdonos képviselői, valamint a játékosok között.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Öt magyar labdarúgó sorsa bizonyossá vált az NB II-be süllyedt Vasasnál. Balla Ádám és Papizsanszkij Artur szerződése lejárt, amit egyik fél sem kívánt meghosszabbítani. Klavács Krisztián is közös megegyezéssel felbontotta szerződését, csakúgy, mint Kocsis Gábor, aki visszatért Dunaújvárosba. A fiatal Lázár Benjaminnal egyéves amatőr szerződést kötött a klub, de őt valószínűleg kölcsönadják majd – áll a klub honlapján.

Varga Endre, aki a tulajdonosváltás után a lehetséges ügyvezető-jelölt, a külföldi próbajátékosok helyzetéről számolt be.

– Valószínűleg még nagy jövés-menés lesz a következő napokban, hiszen szeretnénk olyan futballistákat szerződtetni, akik megfelelő képességekkel rendelkeznek ahhoz, hogy céljaink elérésében a segítségünkre legyenek – mondta Varga. – Ma is érkezett két brazil labdarúgó, akik már be is kapcsolódtak a délutáni edzésbe. Értékeltük a tegnap pályára lépő próbázókat is. Mindegyikükről elmondhatjuk, hogy tehetségesek, de jelen pillanatban úgy látjuk, hogy kevés az esély a csapatba kerülésükre, így közülük négytől búcsút veszünk, Ruben és Wiliams, valamint Hong pedig kap még esélyt hétvégéig a további bizonyításra. Kevés az időnk az első tétmérkőzésig, így a szombat-vasárnapi két edzőmérkőzés után mindenképpen ki akarjuk jelölni a végleges keret zömét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik