Hírek

A Kubala Akadémia a FociFesztivál szakmai partnere

A Vasas Kubala Akadémia lesz a telki edzőközpontban szeptember 1-én sorra kerülő FociFesztivál szakmai partnere, így az angyalföldiek utánpótlás-nevelői várják majd különböző programokkal, bemutatókkal a rendezvényre kilátogatókat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szabó László, az esemény főszervezője a keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy mivel a második alkalommal sorra kerülő FociFesztivált Kubala László, az FC Barcelona 85 éve született és tíz éve elhunyt legendás magyar labdarúgója emlékének szentelik, kézenfekvő volt, hogy a korábbi kiváló játékos nevét viselő akadémia legyen a rendezvény szakmai partnere – írja az MTI.

Hozzátette: a 9-től 20 óráig tartó fociünnep csúcspontjaként 18 órakor kezdődik majd a Kubala László Kupa, amelynek egyik résztvevője biztosan a magyar öregfiúk-válogatott lesz, illetve Kubala korábbi csapata, az Espanyol is elfogadta a szervezők meghívását. Szabó László azt mondta, reméli, idén még többen látogatnak majd ki a családi eseményre, ahol az érdeklődők a futball minden válfajával megismerkedhetnek.

Újdonság lesz idén a fesztiválon az egyetemi Bajnokok Ligája, amelynek keretében nyolc felsőoktatási intézmény bajnokai mérkőznek meg egymással. A programot színesítik a nagy külföldi egyesületek szurkolói klubjainak BL-döntőket (Juventus–Real Madrid, FC Barcelona–Arsenal, Manchester United–Bayern München, AC Milan–Liverpool) idéző, 2×20 perces kispályás meccsei is.

Olvasói sztorik