NB II

Másik németekkel szerződött a Vasas

A Vasas Futball Kft. eladása kapcsán új befektetővel írt alá adásvételi szerződést Markovits László.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tekintettel arra, hogy az Alfredo Demiani által képviselt cég a július 3-án megkötött adásvételi szerződésben foglalt fizetési kötelezettségeit határidőre nem teljesítette, a Vasas SC véglegesen elállt az együttműködéstől – áll a klub honlapján.

Ezzel egy időben az angyalföldiek adásvételi szerződést kötöttek egy másik német befektetővel. Az aláírással egyidejűleg a német fél a megállapodásban szereplő pénzügyi feltételek egy részét is teljesítette. Ettől függetlenül az üzletrész átruházásra kizárólag a szerződésben foglalt összes pénzügyi feltétel teljesítését – amelynek határideje július 31. – követően kerülhet sor, és csak ebben az esetben válhat a Vasas Futball Klub Kft. 99 százalékos többségi tulajdonosává.

A megállapodás szerint, a már kifizetett első részlet lehetőséget biztosít a vevőjelölt részére, hogy ebben az átmeneti időszakban az első csapat edzéseinek irányításában Tóth András mellett az általa felkért portugál edző, Joaquim Machado Goncalves is részt vehessen.

Az üzletrész-átruházás napjáig Markovits László klubelnök képviseli a továbbiakban is a Vasas Futball Klub Kft-t, mint ügyvezető.

Olvasói sztorik